6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Emniyet Müdürlüğü'ne yeni araçlar

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü araç filosuna 16 yeni araç takviye edildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü eski bina bahçesinde düzenlenen araç tanıtım törenine, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Gaziantep Polis Teşkilatını Güçlendirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İhsan Tahmazoğlu katıldı. Törende hurda durumdaki 53 adet aracın mübadele edilmesiyle alınan 5 adet panelvan oto, Gaziantep Polis Teşkilatını Güçlendirme Derneği tarafından asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere hibe edilen 3 adet binek oto, Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere Nizip Asayişi Koruma Derneği tarafından hibe edilen 3 adet, Nizip Sanayi ve Ticaret Odası tarafından hibe edilen 1 adet olmak üzere toplam 4 adet binek oto, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen 4 adet binek oto olmak üzere toplam 16 adet yeni araç hizmete sunuldu.

Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, emniyet ve asayişin sağlanması noktasında 16 yeni aracın hizmete girmesiyle Gaziantep Polis Teşkilatı’nın yeni güç ve taze kan kazandığını belirterek, "İnşallah arkadaşlarımızla birlikte kazasız belasız hizmet verme gayreti içerisinde olacağız. Dernek başkanımız gerek emniyet binalarının yapımında, gerek mobese binasının yapımında ve gerekse araç alımında büyük gayret gösteren emniyet teşkilatının bir mensubu gibi, bu işlerden büyük heyecan duyan bir arkadaşımızdır. Başta dernek başkanımız olmak üzere araçların alımında emeği ve katkısı olan tüm kurum ve kuruluşlarımız ile kişilere teşekkür ediyorum" dedi.

Gaziantep Polis Teşkilatını Güçlendirme Derneği Başkanı Mehmet İhsan Tahmazoğlu ise, emniyet teşkilatının suçla etkin mücadele noktasında araç ve gereçle takviye edilmesi, mobese binası gibi diğer teknolojik imkanlarla donatılması neticesinde gücünün artacağını ifade ederek, "Bu çerçevede biz de dernek olarak gerek araç takviyesi ve gerekse mobese binasının hazırlanması şeklinde emniyet müdürlüğümüzü teknolojik imkanlarla donatabilmek için elimizden gelen gayret ve çabayı göstermekteyiz. Başta sayın müdürümüz olmak üzere diğer emniyet mensuplarımızın çalışmalarıyla Gaziantep halkı daha mutlu ve huzurlu günlere kavuşacaktır. Araçlar hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 21:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?