6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Emniyet Müdürü Yılmaz'a teşekür

Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD) yönetici ve üyeleri Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

MOBİSAD üyeleri, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından 2008 yılı içerisinde gerçekleştirilen, özellikle kayıt dışı kaçak cep telefonlarına yönelik operasyonlar ile diğer başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etmek amacıyla Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan MOBİSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Uğur Çetindağ, dernek genel merkezinin İstanbul’da bulunduğunu belirterek, “81 vilayette il temsilciliği ve 7 bölgede bölge temsilciliğimiz bulunuyor. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün son dönemlerde yapmış olduğu kayıt dışı kaçak cep telefonu operasyonlarını yakından takip ettik. Bu operasyonlar ülkemizin ekonomisi adına büyük önem taşımaktadır. Yönetim Kurulu adına Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne çalışmalarından dolayı teşekkür etmek amacıyla ziyarette bulunmak istedik” dedi.

Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yasalar çerçevesinde illegal faaliyetlerle mücadelemiz bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.
MOBİSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Uğur Çetindağ, Gaziantep polisinin başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürü Yılmaz’a plaket sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 13:36:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?