6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Emniyet müdürüne IPA'dan ziyaret

Almanya Uluslararası Polis Birliği Schleswig-Holstein Eyaleti IPA Yönetim Kurulu Üyesi ve Sözcüsü Harun Raşit Öznarin ile Almanya Göçmenler Birliği Uyum ve Danışma Merkezi Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Öznarin, Gaziantep Emniyet Müdürü ve IPA Uluslararası Polis Birliği Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

25 Temmuz 2008 tarihinde yapılan IPA Gaziantep 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek tebrik eden Harun Raşit Öznarin, geçtiğimiz yıl staj maksadıyla geldiği Gaziantep’te bulunduğu süre zarfında kendisine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Öznarin, dil, din, ırk, rütbe ve mezhep ayrımı gözetmeksizin “Dostlukla Hizmet” sloganıyla kurulmuş IPA Uluslararası Polis Birliği Gaziantep Yönetim Kurulu üyelerini Almanya'da görmekten büyük memnunluk duyacağını ifade etti.

Almanya Göçmenler Birliği Uyum ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Öznarin ise, merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Öznarin, Gaziantepli olarak Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün faaliyetlerini Almanya'dan yakından takip ettiğini, Gaziantep polisinin çalışmalarının takdire layık olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından, Öznarin, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’a plaket hediye ederek, başarılı çalışmaların devam etmesini diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 12:17:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?