4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Engelli kocanın kıskançlık dehşeti

Gaziantep’te bedensel engelli koca, ayrı yaşadığı engelli eşini kendisini aldattığı gerekçesiyle hastanede tabancayla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Bülent Kaplı (31) adlı bedensel engelli koca, kendisini aldattığını öne sürdüğü ve 2 aydır ayrı yaşadığı kendisi gibi bedensel engelli olan eşi Emine Kaplı’nın (30) çalıştığı Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne geldi. Tekerlekli sandalyesi ile hastanenin Üroloji Polikliniği’ne giren Kaplı, eşi Emine Kaplı’ya yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla 3 el ateş ederek öldürdü. Olaya müdahale etmeye çalışan hastane personeline engel olan Bülent Kaplı, tekerlekli sandalyesinde polise teslim oldu. Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Bülent Kaplı, polis tarafından tekerlekli sandalyesinden indirilerek ekip otosuna bindirildi.

3 çocukları bulunan Bülent ve Emine Kaplı’nın uzun süredir aralarında geçimsizlik yaşandığı öğrenildi. Bülent Kaplı, polise verdiği ilk ifadesinde, "Eşimle 2 aydır ayrı yaşıyorduk. Teyzesinin evinde kaldığını söylüyordu. Ben kendisine inanmayarak, takip ettim. Düztepe’de bir eve girdiğini gördüm. Sonra bu eve iki erkek ve iki kadın daha girdi. İki kadın ve bir erkek daha sonra evden ayrıldı. Diğer erkek sabaha kadar eşimle aynı evde kaldı. Bende ertesi gün Emine’nin çalıştığı polikliniğe gelerek, olanları anlattım. O da ’sen bana karışamazsın. Senden ayrılmak istiyorum. Çocuklarını da görmek istemiyorum’ dedi. Beni aldatan ve 3 çocuğumu terk eden eşimi öldürmek zorunda kaldım" dedi.

Bülent Kaplı’nın sorgulamasının devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 13:09:24
Güncelleme :12 Mayıs 2005 Perşembe 11:41:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?