6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Erdal Kesen çeyrek finalde

Adana'da devam eden Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na katılan boksör Erdal Kesen, çeyrek finale kaldı. 

Adnan Menderes Spor Salonu'nda yapılan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na 57 ilden 308 sporcu katılıyor. Gaziantep Sanayi Odası'nın (GSO) sponsorluğunda yarışmalara katılan Gaziantepli boksör Erdal Kesen, Muşlu ve Konyalı rakiplerini yenerek çeyrek finale kaldı. Erdal, bugün de Büyükşehirsporlu rakibi ile çeyrek finalde karşı karşıya gelecek. 

Erdal Kesen'in hem babası hem de antrenörü olan Coşkun Kesen, Erdal'ın başarısını kendilerinden hiç bir şeyi esirgemeyen ve Erdal'ın başarısı için her şeyi yapan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer ve Genel Sekreter Kürşat Göncü'ye armağan ettiklerini söyledi. 

Boksör Erdal Kesen de, şampiyonada elde ettiği başarıyı Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü olması dolayısıyla bütün Gazianteplilere armağan ettiğini kaydederek, "Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyorum. İnşallah şampiyonluğu kazanırım" dedi. 

Adnan Menderes Spor Salonu'nda devam eden müsabakalar 2'şer dakikadan 4 raunt üzerinden oynanırken, şampiyona 28 Aralık Pazar günü final müsabakalarıyla sona erecek.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 12:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gürkan EFE DİNÇ IP: 85.98.102.xxx Tarih : 26.12.2008 19:54:21

antebin en büyük şampiyonuna BRAWOOO YOLUN AÇIK OLSUN ASLANIM