6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Erdoğan'dan Özkarslı'ya plaket

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'ya 'Mikro Kredi'de gösterdiği başarıdan dolayı plaket verdi.

Şehitkamil Belediyesi'nin Bedri İncetahtacı Sosyal Tesisleri'nde devam eden Mikro Kredi'deki başarısından dolayı Başbakan Erdoğan, Ankara'da düzenlenen bir törenle Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'ya plaket verdi.

Plaket töreninde Başbakan Erdoğan, Metin Özkarslı'yı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Bu arada Metin Özkarslı, Başbakan Erdoğan'a fıstık ezmesi ikram etti. Erdoğan da fıstık ezmesini çok sevdiğini ve Gaziantep'e de selam söylediğini belirtti.

Türkiye Grameen Mikro Kredi programı çerçevesinde, 10 bininci Grameen Mikro Kredi Üyesi Kabul Töreni, Ankara'da, yeni Başbakanlık binası konferans salonunda gerçekleştirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törene, değişik illerden valiler ve belediye başkanları katıldı.

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgün tarafından yürütülen Grameen Mikro Kredi uygulamasının ilk kredisini veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, törende 10 bininci üyeye krediyi verdi.

Ankara'daki törene Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ile birlikte katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Mikro Kredi'deki başarısından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden plaket aldı.

Özkarslı ise Başbakan Erdoğan'a üzerinde ay yılız ve 10 bin yazısı bulunan fıstık ezmesi ikram ederek, Gazianteplilerin selam ve saygılarını iletti. Daha sonra salonda bulunanlara da fıstık ezmesi ikramı yapıldı.

Daha önce Dünya Bilek Güreşi Şampiyonluğu kazanan sporcularıyla birlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya'daki resepsiyona davet edilen Başkan Özkarslı, tören sonrası yaptığı açıklamada, böyle güzel ve anlamlı projede Başbakan'ın elinden plaket almanın büyük onur olduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 19:17:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?