20
Nisan
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Eşini dövdü, kızını bıçakladı!

Gaziantep'te 43 yaşındaki Hamit G., cebinde 100 lirasının kaybolması nedeniyle suçlayarak tartıştığı eşini dövdüğü ve kendisine engel olmaya çalışan 17 yaşındaki kızını da bacağından bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Cengiz Topel Mahallesi Söğütlü sokakta meydana geldi. İddiaya göre; inşaatlarda kalıpçı ustası olarak çalışan Hamit G., işe gitmek için evden çıkarken 100 lira parasının cebinde olmadığını fark etti. Bunun üzerine Hamit G., cebindeki parayı izinsiz aldığını ileri sürdüğü eşi Şengül G. ile tartışmaya başladı. Öfkeli koca, paradan haberi olmadığını söyleyen eşini dövmeye başladı. Hamit G., daha sonra gürültüye uyanan ve annesini dövdüğü için kendisine engel olmaya çalışan lise öğrencisi kızı M. G.'yi bacağından bıçakla yaraladı.

ÖĞRETMENLERİ FARK ETTİ, BABA GÖZALTINA ALINDI

Karısını dövüp, kızını sol bacağından bıçakla hafif yaralayan Hamit G., olaydan sonra evden ayrıldı. M.G. ise evde bacağını sardıktan sonra eğitim gördüğü Şehit Şahin Lisesi'ne gitti. Burada, yürümekte zorlanmasıyla dikkat çeken M.G., yanına gelen öğretmenlerine yaşadıklarını anlattı. Bunun üzerine öğretmenleri genç kızı Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi'ne götürerek tedavisini yaptırıldı. Hafif yaralanan genç kız, ayakta tedavi edildikten sonra polislere ifade verdi. Genç kızın ifadesinin ardından polis, karısını dövüp, kızını bıçakla yaraladığı ileri sürülen baba Hamit G.'yi çalıştığı inşaatta gözaltına alarak sorgulamak üzere Şahinbey Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

...
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2013 Perşembe 14:41:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?