6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Eski bakan Aksu sevgi mağazasında

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Mağazası'nı ziyaret ederek Başkan Metin Özkarslı'dan mağazanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Abdülkadir Aksu, 3. Geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası'nın açılışını yaptıktan sonra, Atatürk Spor ve Kültür Salonu'nun yan tarafında bulunan Sevgi Mağazası'nı gezdi. Vali Süleyman Kamçı ve İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ile bazı daire müdürlerinin de katıldığı gezide, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı mağaza hakkında bilgi verdi. Başkan Özkarslı, ''Sevgi Mağazası, hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görüyor. Gelir durumu iyi olan vatandaşlarımız mağazamıza yeni veya az kullanılmış eşyalarını getirip bırakıyorlar. Ayrıca ihraç fazlası ürünleri de getiriyorlar. Bizler de yardıma muhtaç olan kişilere gıda maddesi, kıyafet veya ev eşyası olsun aynı marketten alışveriş yapar gibi bunları ulaştırıyoruz. Yani alan eli veren el görmüyor. Vatandaşlarımıza verdiğimiz alışveriş fişleri ile sıkılmadan, üzülmeden alışveriş yapabiliyorlar'' dedi.

Giyim ve gıda reyonlarını tek tek gezen AK Parti İstanbul milletvekili Abdülkadir Aksu da, ''İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza çok güzel bir hizmet sunmuşsunuz. Burada bir markette bulunabilecek her şey var. Çalışmalarınızdan Şehitkamil Belediyesi'ni tebrik ediyorum'' diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 17:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?