6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Eski damadının saldırısına uğradı

Gaziantep'te, başına sopayla vurularak yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı. Şahıs, eski damadı tarafından saldırıya uğradığını öne sürdü.

Edinilen bilgiye göre Allaben Mahallesi Güzelce Sokak'ta, M.T. isimli şahıs, kızından 7 ay önce ayrılan damadı R.C. ve babası N.C. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre R.C. elinde bulunan sopayla eski kayınpederi M.T.'nin kafasına vurdu. Yaralanan M.T., çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir otomobille Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada kafasına dikiş atılan M.T., tedavi altına alındı.

Olayı anlatan M.T. kızından 7 ay önce boşanan R.C. ve babası N.C.'nin kendisine saldırdığını iddia ederek, "Avukat tuttuğum için bana saldırdılar. Ben sadece kızımın hakkını savunmaya çalışıyorum. Kavga sırasında bıçak çekerek sert bir cisimle kafama vurdular. Daha sonra hastaneye geldim" ifadelerini kullandı.

Polis, olaya karıştığı iddia edilen R.C. ve babası N.C.'nin yakalanması için çalışmalara başladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 17:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?