6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Evi yanan aileye Kaymakam desteği

Gaziantep'in Araban ilçesinde bir süre elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında evleri yanan aileye Kaymakam Karaman yardım elini uzattı.


Araban Kaymakamlığı görevini vekaleten yürüten Yavuzeli Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ilçeye bağlı Doğan Köyü'nde yangından sonra sokakta kalan yardıma muhtaç Karahan ailesini ziyaret etti. Karahan ailesine geçmiş olsun temennilerinde bulunan Karaman, ailenin mağduriyetinin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti. Karaman, "Yanan evden geriye kalan kalıntılar yıkılarak yerine yeni bir ev yaptıracağız. Devletin şefkatli eli üzerinizdedir" dedi.


Kaymakam Karaman, ailenin acil ihtiyacı olan gıda ve kıyafet yardımının hemen yapılması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Altun'a talimat verirken, "Devletimiz güçlüdür. Ülkenin neresinde olursa olsun, mağdur olmuş vatandaşı varsa onun mağduriyetini geçmişte olduğu gibi bugün de gidermek için tüm imkanlarını kullanacaktır" diye konuştu.


3 çocuğu ve eşiyle beraber sokakta kalan baba Mehmet Karahan ise, kendilerine uzatılan yardım eli dolayısıyla başta Kaymakam Karaman olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

..
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 11:12:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?