6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Evlere tekerlekli sandalye

SEV Amerikan Hastanesi, ihtiyaç sahiplerine kapı kapı dolaşarak tekerlekli sandalye dağıtıyor.

Ocak ayından bu yana , ”Herkese Hareket İmkanı” adı altında yürütülen kampanyada toplam 280 adet tekerlekli sandalyenin dağıtımı hedefleniyor. Daha önce toplu olarak dağıtımları yapılan tekerlekli sandalyeler, bu kez ihtiyaç sahiplerinin evlerinde teslimi yapılıyor.

SEV Amerikan Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Cezmi Ük, şu ana kadar 195 adet sandalye dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirtti. Opr. Dr. Cezmi Ük, hazırlanan proje sayesinde özürlü vatandaşların hareket kabiliyeti kazandıklarını kaydederek, "Muhtaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere bize teslim edilen 280 adet tekerlekli sandalyeyi periyotlar halinde dağıtıyoruz. Bu kampanyaya Aralık 2007 tarihinde öncelikli ihtiyaç sahiplerini belirleyerek başladık. Ocak 2008 itibari ile teslim etmeye başladığımız sandalye sayısı 195 kişiye ulaştı. Geriye kalan sandalyelerin dağıtımını yine evleri ziyaret ederek yapacağız” dedi.

SEV Amerikan Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özlem Tanrıverdi ise muhtaç olan ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar gidip teslimat yaptıklarını ifade ederek, "Vatandaşlar kampanyamıza büyük ilgi gösterdi. Dağıtımlarımız sürecek. Toplam 280 adet sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 15:12:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?