6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Evleri yanan aile yardım bekliyor

Gaziantep'in Araban ilçesinde elektrik kontağından çıkan yangında evleri tamamen yanan Karahan ailesi, yetkililerden ve hayır severlerden yardım bekliyor.


İlçeye bağlı Doğan Köyü'nde tarım işçiliği yapan 3 çocuklu Karahan ailesinin evleri, bir süre önce elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında tamamen yandı. Evlerinin tamamen yanması ile Mehmet ve Ayten Karahan çifti ile çocukları ortada kaldı. Tarım işçiliği yapan baba Mehmet (30) ile anne Ayten (27) Karahan çifti, çocukları Ömer (1) Songül (4) ve Rabia Karahan (5) ile köy ortasında beş parasız, aç susuz ve evsiz kaldıklarını belirterek, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım beklediklerini kaydettiler.


Baba Mehmet Karahan, "Yangından önce başımızı sokacak küçük de olsa bir evimiz vardı. Bu küçük evde yıl boyunca tarım işçiliğinden kazanabildiğim üç beş kuruş parayla geçinip gidiyorduk. Şimdi ben ve ailem evsiz nasıl yaşarız. Küçük çocuklarım ev istiyorlar. Yanan evimizin karşına geçip güneşin altında aç susuz bekliyoruz. Komşuların getirdikleri yemeklerle karnımızı doyurmaya çalışıyoruz. Ama bu nereye kadar gidecek. Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyoruz" dedi.

..
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 14:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?