6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Felc olan babanın yürek burkan dramı

Gaziantep'te, 8 ay önce motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan 2 çocuk babası şahsın ailesi, kazaya karışan diğer aracın sürücüsünün bulunarak cezalandırılmasını istiyor.

Edinilen bilgiye göre 8 ay önce motosikletiyle Merve Şehir'den Otogar istikametine gitmekte olan Ramazan Sarmaşık (25), başka bir araçla çarpıştı. Ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan 2 çocuk babası Ramazan Sarmaşık, 20 gün yoğun bakımda yattı. Sağlık durumu iyiye gidince yoğun bakımdan çıkarılan Sarmaşık'ın omurilik kemiğinin zarar gördüğü, belden aşağısının felç olacağı ailesine bildirildi.

Acı haberle yıkıldıklarını belirten baba İsmail Sarmaşık, "Oğlum kaza yaptığında şuuru yerinde değildi. Nasıl bir aracın çarptığını dahi hatırlamıyor. Kazadan hemen sonra oğlum ifadesinde şikayetçi olmayacağını beyan etmiş. Ancak daha sonra oğlumun durumunu öğrenince müdahale etmek istedik. Savcılığa suç duyurusunda bulunarak kazaya sebebiyet veren aracın sürücüsünün yakalanması için talepte bulunduk" dedi.

Baba Sarmaşık, oğlunun bakmakla yükümlü olduğu eşinin ve 2 çocuğunun şu anda kirada kaldığını da ifade ederek, "Ekonomik anlamda oğlumun durumu zaten iyi değildi. İplik fabrikasında çalışarak geçimini sağlıyordu. Ancak şu anda belden aşağısı felç olduğu için çalışabilecek durumda değil. Yetkililerden bu kazaya sebebiyet veren şahısların yakalanmasını istiyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 17:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?