6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Fenerbahçe hazırlıkları sürüyor

Gaziantepspor, ligin ilk haftasında kendi sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Fenerbahçe'den transfer edilen Kemal Aslan, Mustafa Cevahir ve Olcan Adın'ın tekrar Fenerbahçe'ye dönmesiyle şok yaşadı.

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde sürdüren Gaziantepspor, bugünkü antrenmanını Kemal, Olcan ve Mustafa Cevahir'den yoksun olarak yaptı. Kemal, Olcan ve Mustafa Cevahir'in takımdan ayrılmasının Gaziantepspor ve Gaziantep için büyük bir kayıp olduğunu belirten Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Bu arkadaşlarımızın takımdan ayrılması, kafamda kurguladığım bazı konularda eksiklikler oluşturacak. Bunu telaffuz etmemek mümkün değil. Kemal, Olcan ve Mustafa Cevahir'in takımdan ayrılması hem bizim için hem de Gaziantep kenti için bir kayıptır. Bundan sonra eldeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışacağız. En iyisini yapabilecek futbolculara da sahibiz" diye konuştu.

Sağlam, Fenerbahçe ile yapacakları maçın saat 21.45'de oynanacağının hatırlatılması üzerine ise, "Bu konuda uzmanlar en iyi görüşü verecek insanlardır. Bu işi onlara bırakmak lazım, onların aldığı her türlü karara saygı duymak gerek" dedi.

Kırmızı-siyahlı futbolcular da, Fenerbahçe gibi zorlu bir rakiple karşılaşacaklarını ifade ederek, en iyi sonucu almak için sahada mücadele edeceklerini dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 15:26:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?