6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Fenerbahçe spor okulu Sertifika dağıttı

Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu, geleceğin yıldızlarını yetiştirmenin sorumluluğu içerisinde minik sporcularına “Sen bu özelliklere sahip olmalısın” başlıklı sertifika dağıttı.


Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu, sporcularına sadece futbol eğitimi değil, gelecekte ahlaklı futbolcuların yetişmesi adına çalışmalarına bir yenilik daha ekledi. Daha önce düzenlediği turnuvaların yanı sıra öğrencilerin okuldaki ve özel yaşantılarındaki başarılarını artırması içinde yakın takipte bulunan ve öğrencileriyle birebir ilgilenen, aynı zamanda İngilizce eğitimi veren Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu, öğrencilerinin uyku saatinden tutunda düzenli beslenmesine kadar bir çok kapsamlı maddeler içeren “Sen bu özelliklere sahip olmalısın” başlıklı sertifikalarını öğrencilerine, velilerin de katıldığı törenle dağıttı.
Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu Sorumlusu Mahir Yılmaz, öğrencilerinin Gaziantep'te çok önemli bir kulübü temsil ettiğini ve bu kulübün sorumluluklarını da tüm Türkiye'de olduğu gibi kendilerinin de Gaziantep'te yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmek gerçekten de büyük sorumluluk istiyor. Biz bu anlamda öğrencilerimizin sosyal ve psikolojik gelişimlerini de düşünerek onların sağlıklı ve profesyonel çalışmalarla zihinsel ve fiziksel yönden gelişmesine de katkıda bulunuyoruz. Çünkü spor yapan kişiler spor yapmayan kişilere göre daha hızlı düşünüp daha hızlı karar verme yeteneğine sahip olurlar. Bilim adamlarının dediği gibi futbol bir zeka oyunudur. Yaptığımız profesyonel antrenman programları ile çocuklarımızın çok pratik yaparak zekalarının gelişimine de futbol aracılığı ile katkıda bulunuyoruz. Ancak, biz sadece bunları yaparak, buraya kadar yeter anlayışı içerisinde değiliz. Çünkü biz Fenerbahçe gibi büyük bir camiayı Gaziantep'te temsil ediyoruz. Fenerbahçe formasını giyen sporcularımızın da bu sorumluluğu taşıması anlamında bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve onlardan çok şey bekliyoruz. Öğrencilerimize dağıtılan sertifikalar futbol eğitimi kadar sporcumuzun uyku saatinden, büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi, okul yaşantısındaki tertip ve düzenliliği, çevresine karşı duyarlı olması ve beslenmesi ile ilgili burada sayamadığımız daha bir çok konuyu kapsamaktadır. Biz bu çerçevede düzenlemiş olduğumuz 'Sen bu özelliklere sahip olmalısın' isimli sertifikamızı öğrencilerimize dağıttık” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 16:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?