6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Fırat Koleji'nde okuma bayramı

Fırat Koleji Özel Okulları 1. sınıf öğrencileri için düzenlenen okuma bayramında minik öğrenciler davetlileri büyüledi.

Küresel ısınma ile ilgili uyarılarda bulunan Fıratlı öğrenciler, bale ve dans gösterileriyle de katılımcılara mesajlar verdiler.

2008-2009 eğitim öğretim yılından itibaren Bahçeşehir Gaziantep Koleji olarak hizmet verecek olan Fırat Koleji Özel Okulları 1. sınıf öğrencileri için Devlet Tiyatrosu'nda okuma bayramı düzenlendi. Fıratlı miniklerin bayramına Fırat Koleji Özel Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Öğüt, Okul Müdürü Kenan Çakır, Bahçeşehir Gaziantep Koleji Kurucu Temsilcisi Faruk Tatar ile öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan okuma bayramına veliler büyük ilgi gösterdi.

Okul Müdürü Kenan Çakır, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda eğitim verilen Fırat Koleji'nin gelecek eğitim yılından itibaren Bahçeşehir Gaziantep Koleji olarak hizmet vermeye devam edeceğini hatırlattı.

Bahçeşehir Gaziantep Koleji Kurucu Temsilcisi Faruk Tatar da, Fırat Koleji ile birlikte yaptıkları çalışmalarla bu yıl çok büyük başarılara imza attıklarını söyledi. Tatar, okulun Bahçeşehir Koleji olmasıyla birlikte eğitimdeki başarı çıtasının daha da artacağını ifade ederek, Gaziantep'in eğitimdeki yüz akı olacaklarını belirtti.

Okuma bayramı töreninde programın tamamı 1. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanırken minik öğrenciler aynı zamanda sunuculuk da yaptılar. 1. sınıf öğrencileri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan mini bir piyes gösterisi düzenlerken öğrencilerin performansı ayakta alkışlandı. Öğrencilerin daha sonra küresel ısınmanın etkileri ile ilgili bilgiler vererek insanları bu konuda duyarlı olmaya çağırmaları takdir topladı.

Fırat Koleji 1. sınıf öğrencilere törende bale ve dans gösterisi de yaptılar. Bale ve dans gösterisinde başarılı bir performans sergileyen öğrenciler, daha sonra İngilizce şarkılar da söyledi.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 15:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşen delioğlu IP: 62.248.25.xxx Tarih : 22.11.2008 20:50:22

ben de izledim okuma bayramını ve çok uzun buldum daha başarılı olabilirdi.bale öğretmeni ruşen hanımın gösterileri olmasa pek izlenmezdi diye düşünüyorum.ingilizce başarısızdı.saygılar