4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Fırınlara sıkı denetim

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelindeki fırınlarda denetim yaptı. Yapılan denetimler sonucunda birçok fırının kurallara uygun şekilde ekmek üretmediği ortaya çıktı.

Zabıta ekipleri; Güzelvadi, Kahvelipınar, Cengiz Topel, Vatan ve Dumlupınar mahallelerindeki fırınlara şok baskın düzenledi. Özellikle fırınların hamur imalathanelerinde yapılan denetimlerde, ekmeklerin temiz olmayan yerlerde üretildiği ortaya çıktı. Bazı fırınlarda hamur imalathanelerinin hemen merdivenlerinde başlayan çöp yığınlarının, hamur teknelerinin etrafına kadar ulaştığı dikkat çekti. Örümcek ağlarının görüldüğü ve çok sayıda sineğin bulunduğu fırınlara zabıta ekipleri tarafından ceza kesildi.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, yaptığı açıklamada, zabıta ekiplerinin her alanda denetimlerini sürdürdüğünü belirterek, "Hiç kimsenin vatandaşımızın sağlığıyla oynamasına müsaade etmeyiz. Zabıta ekiplerimiz vatandaşın sağlığı ve refahı için 24 saat görev başında. Sorumluluk alanlarımız içerisinde, halkın zorunlu tüketim yapacağı gıda ürünleri ağırlıkta olmak üzere denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2007 Cuma 17:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cetin IP: 86.94.100.xxx Tarih : 29.08.2007 11:08:27
cengiztopel de kosebasinda otobusduragi arkasinda bir ekmekciden ekmekaldim dislerimin etti cekildi hollandada doktora gittim dediki eski un icinde olan bir bacteri ve bana ilac verdi burayi bir denetleseniz tesekurler yurddisindan bir vatandas