6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Fotomaraton Sergisi açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü yapılan Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Fotomaraton adlı fotoğraf yarışmasında ödül alan fotoğraflardan oluşan sergi Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında açıldı. 

Ekim ayı içinde yapılan 3. Uluslararası Antep Fıstığı Festivali sırasında çekilen fotoğrafların yarıştığı Fotormaraton yarışmasının, galiplerinin ve sergilenmeye değer bulunan fotoğrafların sergilendiği Gaziantep Fotoğrafları Sergisi, Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu'nda açıldı. 

Gaziantep Amatör Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) işbirliğiyle düzenlenen yarışmaya Gaziantep'ten katılan Ömer Doğan birinci olurken, Kocaeli'nden Aysu Birce Tülüce ikinci, yine Kocaeli'nden katılan Mustafa Gezer ise üçüncü oldu. Yarışmaya Adana'dan katılan Hakan Çaylar GAFSAD Özel Ödülü'nü alırken, Gaziantep'ten katılan Yaşar Çiftçi İFOD özel ödülünün sahibi oldu. GÜFOK Özel ödülü ise Mersin'den katılan Rezzan Aydın'ın oldu. Festival Özel Ödülü'nü ise Adana'dan Mehmet Pehlivan kazandı. Yarışma sonunda toplam 14 fotoğraf ödül alırken 50 fotoğraf ise sergilemeye değer görüldü. 


Toplam 64 fotoğrafın sergilendiği Fotomaraton Sergisi 31 Aralık'a kadar açık olacak.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 15:28:06
Güncelleme :26 Aralık 2008 Cuma 15:29:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?