6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Futbol İl Temsilciliği seçimi yapıldı

Futbol İl Temsilcisi Vakıf Demir güven tazeledi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yapılan Futbol İl Temsilciliği seçimine Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cuma Reyhan, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, TÜFAD Başkanı İbrahim Barut, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Abdulkadir Güven, İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Emre, Fıstıkçılar Sitesi Başkanı Enver Bal ve kulüp temsilcileri katıldı. Tek listeyle yapılan Futbol İl Temsilciliği seçimi kapalı zarf usulü yapıldı. Kulüplerin tam desteğini alan Vakıf Demir, yeniden Futbol İl Temsilcisi seçilerek güven tazeledi.

Görevde kaldığı 10 yıllık süre içerisinde hep iyi işler yaptıklarını belirten Demir, bundan sonra da kulüplerin yararına olan işleri yapamaya devam edeceklerini kaydetti. Kulüpler arasında ayrım yapmadığını ifade eden Vakıf Demir, “10 yıldan bu yana Futbol İl Temsilciliği görevini yapmaktayım. Bugüne kadar kulüpler arasında ayrım yapmadım, tüm kulüplere eşit mesafede oldum. Bundan sonrada aynı şekilde tüm kulüplere eşit mesafede olacağım. Bana güvenerek yeniden bu göreve layık gören tüm kulüplere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Futbol İl Temsilciliği seçimine katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal da, yeniden Futbol İl Temsilciliği'ne seçilen Vakıf Demir'i tebrik ederek, “Futbol İl Temsilciliği çok önemli bir görev. Gaziantep'te göreve başladığım günden bu yana Vakıf Demir'in bu görevi yürüttüğünü gördüm. Görevde kaldığı süre içerisinde kulüplerin mağdur olmaması için elinden gelen gayreti gösterdi. Tüm kulüpler destek vererek Vakıf Demir'i yeniden Futbol İl Temsilcisi seçtiler. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Seçimde divan başkanlığı yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cuma Reyhan ise, “Vakıf Demir kulüplerin desteğini alarak güven tazelemiştir. Kendisini tebrik ediyorum. Tüm kulüplere hayırlı olsun” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 11:52:29
Güncelleme :16 Temmuz 2008 Çarşamba 11:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?