6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Futbol turnuvası sona erdi

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen "Sağlık Kuruluşları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası" dün akşam oynanan final maçı ile sona erdi.

14 takımın katıldığı futbol turnuvasında final maçında Şehitkamil Devlet Hastanesi'ni 4-3 mağlup eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri (ASH) şampiyon oldu.

Erkent Halı Saha'da düzenlenen futbol turnuvasının kapanış kokteyline Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Kaçar, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Tahiroğlu, Gaziantep'teki sağlık kuruluşlarının başhekimleri, müdürleri ve yöneticileri ile Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Sağlık-Sen Genel Merkez yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.

Yaklaşık 1,5 ay önce başlayan halı saha futbol turnuvasının final karşılaşması 112 ASH ile Şehitkamil Devlet Hastanesi arasında gerçekleşti. Yağmurlu bir havada oynanan karşılaşmada 112 ASH, Şehitkamil Devlet Hastanesi'ni 4-3 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Tıp Fakültesi Hastanesi üçüncü olurken, Oğuzeli Devlet Hastanesi de en centilmen takım seçildi.

Turnuvadaki maçları yöneten Hakem Hacı Budak'a da başarılı yönetiminden dolayı plaket verildi. Turnuvanın ardından şampiyon olan takımlara ödülleri Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Kaçar, İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Memur-Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet Tahiroğlu ve diğer yetkililer tarafından verildi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Kaçar, kupa töreninde yaptığı konuşmada, Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi'nin düzenlediği sağlık kuruluşları arası halı saha futbol turnuvasını son derece önemsediğini ifade ederek, "Sağlık-Sen, sadece ücret sendikacılığı yapmayarak, sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki çalışmaları ile hizmet sendikacılığı anlayışıyla hareket etmektedir. Bu açıdan Gaziantep Şubemizin düzenlediği turnuvanın büyük önem taşıdığı muhakkaktır" diye konuştu.

Kaçar, Sağlık-Sen olarak bir taraftan sağlık çalışanlarının sorunlarının çözülmesi diğer taraftan da bir sivil toplum örgütü olarak demokrasinin gelişmesi için çaba gösterdiklerini kaydederek, "Türkiye'de hizmet sendikacılığı ile sendikacılık anlayışında yeni bir çığır açan Sağlık-Sen olarak demokratikleşmenin önündeki engellerin kaldırılması, bireysel hak ve özgürlüklerin genişletilmesi gibi alanlarda da bir sivil toplum örgütü olarak üzerimize düşeni yapıyoruz" dedi.

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım ise, "Sağlık çalışanları arasında birlik, beraberlik, dostluk ve kaynaşma duygularının gelişmesine katkı sağlayan futbol turnuvasına emeği geçenleri kutluyorum" şeklinde konuştu.

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı M. Ali Arayıcı da, "Son derece olgun bir havada geçen futbol turnuvası amacına uygun bir şekilde sonuçlanmıştır. Turnuvaya katılan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 10:52:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?