3
Mayıs
2024
Cuma
GAZİANTEP

Futbolcular çocuklarla moral buldu

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ve beraberindeki futbolcular, Şahinbey Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Şahinbey Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklar, Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ve beraberindeki futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Çocuklarla yakından ilgilenip, onlarla sohbet eden Sağlam ve futbolcular, çocukların Gaziantepspor ve Türk futbolu hakkında sorularını cevapladı.

Çocukların yakın ilgisinden memnun olan Sağlam da, çocukları hafta sonu yapacakları Samsunspor maçına davet etti.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Gaziantepspor takımı olarak geçen hafta huzurevini ziyaret ettiklerini hatırlatarak, bu tür ziyaretlere rutin olarak devam edeceklerini söyledi.

Sağlam, bu ziyaretler kapsamında çocuk yuvasında kalan çocukları da ziyaret ettiklerini ifade etti.

Samsunspor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Sağlam, kendi sahalarında Samsunspor’la yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirtti.

Ligi 5. sırada bitirmeyi amaçladıklarını ve bu nedenle Samsunspor maçından mutlaka 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını kaydeden Sağlam, "Ligin bitimine 6 hafta kaldı. Kalan 6 maçı da kazanıp, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bizim hedefimiz ligi 5. sırada bitirmek. Bu hedefi gerçekleştirmek için sezon sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Gelecek sezon hedefleriyle ilgili bir soru üzerine Sağlam, "Benim hedefim kalan maçları kazanıp, ligi iyi bir sırada tamamlayabilmek. Gelecek sezonun hesaplarını yapmak için yönetimle oturup konuşmamız lazım. Henüz yönetimle biraraya gelip konuşamadık. Yönetimle oturup, en kısa zamanda gelecek sezonla ilgili kararımı netleştireceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 16:46:24
Güncelleme :22 Nisan 2005 Cuma 17:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?