4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Futbolcular sağlık kontrolünden geçti

Gaziantepspor'da futbolcular sağlık taramasından geçti.


Özel Sanko Hastanesi'ne sağlık kontrolü için gelen futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Kaleci Oğuz Dağlaroğlu, burada yaptığı açıklamada, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını belirterek, bu yılki hedeflerinin UEFA Kupası'na katılmak olduğunu söyledi.


Başarılı oyuncu Göksel Akıncı ise, yeni sezonda taraftarlarına iyi bir futbol izletmeye çalışacaklarını belirterek, "Bu sezon geçen sezondan daha iyi bir Gaziantepspor izleteceğiz. Geçen sezon son maça kadar düşme tehlikemiz vardı. Ama bunu atlatarak kümede kaldık. Bu sene amacımız daha yukarılarda oynayarak sezon sonuna kadar sıkıntı çekmemek. Hedefimiz ilk 6 takım arasında yer almak. Dün yeni sezon için antrenmanlarımıza başladık. Bugün de kontroller için geldik. En iyi şekilde hazırlanarak sezona iyi başlamak istiyoruz" dedi.

 
Kırmızı-siyahlı futbolcu Ekrem Dağ da, yeni sezon hazırlıklarının çok iyi başladığını ifade ederek, "Geçen sezonu herkesin unutması gerekiyor ve biz unuttuk. Çok kötü bir sezon geçirdik. Bu sene daha iyi olacak, Gaziantepspor'u daha üst sıralarda görmek istiyoruz. Yeni oyuncularla birlikte hazırlanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 15:11:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?