6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

G.Antep enafı internete taşınacak

Gaziantepli bir girişimci tarafından, Gaziantep esnafının ürününü dünyaya tanıtabilmesi amacıyla Türkiye Esnaf Projesi geliştirildi.

Milyonlarca esnafa, ürününü bedava denilebilecek bir rakamla tanıtma imkanı sağlayan proje, tanıtım imkanı bulunmayan esnafı ihtiyaç duyduğu müşteri portföyüne ulaştırmayı amaçlıyor. Türkiye Esnaf Rehberi projesinin Gaziantep yetkilisi Zekeriya Yılmaz, son yıllarda giderek artan internet kullanımıyla orantılı olarak, internet üzerinden tanıtımın da büyük oranda artmaya başladığını söyledi.
Gaziantep'in girişimci esnafına da bu pazarda kendini tanıtma imkanı sağladıklarını belirten Zekeriya Yılmaz, "İnternet ortamında reklam faaliyetleri büyük firmaların tanıtımlarını yapmaları ve müşterilerine kolayca ulaşmasında önemli bir yer teşkil etmektedir. Küçük ve orta çaplı çalışan esnaf, maalesef maddi imkansızlıklardan dolayı internet reklamına yeterince bütçe ayıramamaktadır. Kullanıcı sayısı milyonlarla ifade edilen Türkiye'de internet reklamından mahrum kalmaktadır. Bu durumda hedef kitleden uzak kalan firmalar bir kenarda sessizce kaybolmaya yüz tutmak zorunda kalıyor. Türkiye Esnaf Rehberi Projesi'nin asıl amacı bu durumdaki esnafı ayağa kaldırmak, müşteri ihtiyaç duyduğu anda en kısa sürede ulaşmasını sağlamaktır" diye konuştu.

Yılmaz, projeden faydalanmak isteyen esnafın "www.gaziantepesnafrehberi.com" isimli internet adresinden detaylı bilgiye ulaşabileceğini söyledi. Yılmaz "Esnaf rehberi bir başvuru kaynağıdır. Günlük hayatta gereksinim duyacağınız tüm ihtiyaçlara kolayca ulaşmanızı sağlayacak bir rehberdir. Aradığınız her ne olursa olsun milyonlarca gereksiz sayfa arasında kaybolmadan aradığınızı hemen bulabileceğiniz bir sitedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2008 Cuma 17:52:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?