6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

G.Antep kaçan galibiyete yanıyor

Turkcell Süper Lig'de dün deplasmanda Galatasaray'la 0-0 berabere kalan ve Gaziantep'e bir puanla dönen Gaziantepspor'da, kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Maçtan sonra dün gece uçakla Gaziantep'e dönen Gaziantepspor, bugün haftanın ilk antrenmanını yaptı.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde, Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan bugünkü antrenmanda Galatasaray karşısında forma giyen futbolcular sadece düz koşu yaparken, yedek oyuncular ise ısınma hareketlerinden sonra dar alanda maç yaptı. Yaklaşık bir saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında doğru tedbirler aldıklarını belirtti. Sağlam, "Saha içerisinde farklı bir Galatasaray bulduk. Sahada kendi hesaplarımızın dışında bir Galatasaray vardı. Saha içerisindeki gerekli tedbirleri de zamanında aldık. Bizim açımızdan Galatasaray'a fazla bir pozisyon vermedik ancak biz fazlasıyla pozisyon bulduk. Daha önceki maçlarda olduğu gibi Galatasaray maçında da pozisyona girip gol bulamama sıkıntısı baş gösterdi. Dolayısıyla Galatasaray deplasmanından 2 puan bırakarak döndük" dedi.

Gaziantepspor'un her maça olduğu gibi Galatasaray karşısına da istekli ve arzulu çıktığını kaydeden Sağlam, "Biz her maçta istekli ve arzulu oynayan bir ekibiz. Pozisyon bulma konusunda sıkıntı çekmemize rağmen bunların çok azını gole çevirebiliyoruz. Gol yollarındaki bu sıkıntımız ve şanssızlığımız olmasa bana göre Gaziantepspor ligin en rahat takımlarından birisi olurdu. Gaziantepspor'un matematiksel olarak küme düşme sıkıntısı var ancak bizim kafamızda böyle bir sıkıntı yok. Bu istek, bu mücadele ve bu arzuyu önümüzdeki 6 müsabakaya da yayarsak ligi çok rahat bir yerde bitirebileceğimize inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Gaziantepspor'un genç futbolcusu Murat Ceylan da Galatasaray karşısında alınan bir puana sevinemediklerini ifade ederek, "Galatasaray gibi bir takıma oyun oynatmadık. Çok iyi mücadele ettik. Şanssızlık bizden yanaydı, yüzde yüzlük bir kaç pozisyonu değerlendiremedik. Kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak ligi bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 20:30:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?