6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

G.Antep logosuna yeni talipler

Gaziantep Logosu kullanmak için Gaziantep Sanayi Odası'na (GSO) başvuruda bulunan 17 firmaya sertifikaları verildi.

GSO'da düzenlenen törende bir konuşma yapan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer, 2005 yılından bu yana markalaşmayı teşvik ettiklerini ve bugüne kadar 100'e yakın firmaya Gaziantep Logosu kullanmak için sertifika verdiklerini belirtti.

Bugün de 17 firmaya sertifika vereceklerini kaydeden Koçer, "Markalaşma günümüzde artı bir değer olarak kabul ediliyor. Farklılık ortaya çıkarmak, rakiplerimizden bir adım daha önde olmak zorundayız. Bunun için de markalaşmayı sağlamak zorundayız" dedi.

Gaziantep'in 2005 yılında ortaya koyduğu markalaşma hedefinin artık daha önemli bir hale geldiğini ifade eden Koçer, "Yenilikçi olarak yeni ürünler ortaya koymazsak, bir yere varamayız. Markalaşma bizim her zaman üzerinde durduğumuz önemli bir konu. 2008 yılında Ar-Ge'de Gaziantep Atılımı projesini başlattık. Ar-Ge de günümüzde çok önemli. Markalaşma ve Ar-Ge'ye gereken önemi vermek zorundayız. Gaziantep logosu, kalite referansımız, ortak değerimiz olsun istiyoruz" diye konuştu.
Koçer'in konuşmasının ardından 17 firma temsilcisine Gaziantep Logosu ve sertifikaları verildi.

Ürünlerinde Gaziantep Logosu kullanacak 17 firma ve sertifikaları alan firma temsilcileri ise şu isimlerden oluştu:

"Acemoğlu Gıda Sanayi adına Mehmet Akbay, As Besin Gıda Sanayi adına Hasan Beken, Baharoğlu Tarım Ürünleri adına Faruk Baharoğlu, Bükücü Tekstil adına Asım Bükücü, CNC Ambalaj adına İbrahim Cıncıkcı, Çelikler Gıda adına Arif Çelik, Değirmen Makine adına Selçuk Ataseven, Emekli Gıda Sanayi adına Ercan Alkurt, Feramuz Gıda adına Mehmet Arıkök, Güloğlu Baklava adına Orhan Güloğlu, Günmak Güney Değirmen Makine adına Hüseyin Kayabaş, Koçak Baklava adına Coşkun Koçak, Kök Fıstıkları adına Harun Arıkök, Ozansoy Mücevherat adına Mesut Ozansoy, Örnek Makine adına Bahattin Dabanıyastı, Tuğcan Otel adına Müslüm Şen ve Zöhre Turizm adına Muhammet Ögücü."

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 16:10:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?