4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

G.Antep Mart'ta tiyatroya doyacak

Gaziantep Devlet Tiyatrosu'nda, Mart ayı içerisinde 5 oyun sahneleneceği bildirildi. 

Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Gaziantep Devlet Tiyatrosu'nda 1-4 Mart tarihleri arasında İzmir Devlet Tiyatrosu, Debie Isitt'in yazdığı, İbrahim Raci Öksüz, Hülya Savaş ve Hande Kılıç'ın rol aldığı 'Kocasını Pişiren Kadın'ı; 8-10 Mart tarihleri arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu, Tom Kampinski'nin yazdığı Ayşen İnci ve Erdoğan Ersever'in rol aldığı 'Tek Kişilik Düet'i sahneleyecek. 

15-17 Mart tarihleri arasında Ankara Devlet Tiyatrosu, Semih Sergen'in yazdığı, Serap Doğan, Sanlı Baykent, Koray Karaca, Cantuğ Turan ve Başak Güleç'in rol aldığı 'Son Kuşlar'ı; 22-24 Mart tarihleri arasında ise Turgut Özakman'ın yazdığı 'Ocak' adlı oyunu sahneye koyacak. Oyunda Trabzon Devlet Tiyatrosu oyuncuları Dilek Güven, Ufuk Şener, Fatih Dokgöz, Ozan Karaahmet, Duygu Dokgöz ve Aslı Artul rol alacak. 

28-31 Mart'ta ise İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncuları "Yıldız Tarihi" adlı çocuk oyununu sahneleyecek. Ayçe Abana'nın yazdığı oyunda Gözde Okur, Gamze Öztürk, Zeynep Pekak, Şebnem Manak, Tuğba Önal ve Şirin Keskin rol alacak.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2007 Pazartesi 10:53:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semih kaya IP: 81.213.74.xxx Tarih : 19.12.2007 12:13:21

antep için böyle güzel bi katkıda bulununan tüm ark tşk ederim gelecek bayramınızı kutlarım