4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

G.Antepspor:1 - G.Saray:1

Hafta içerisinde Fortis Türkiye Kupası'nda Denizlispor'u yenerek moral kazanan sarı kırmızılılarda tek hedef Gaziantepspor deplasmanında 3 puanla dönerek lig liderliğini devam ettirmek.

Hakan Şükür Okan ve Ayhan'ın sakatlıkları dolayısyla götürülmediği Gaziantep deplasmanında teknik direktör Feldkamp'ın sakatlıkları geçen Lincoln ilk 11'de şans verirken Linderoth hocası tarafından kadroda yer bulamadı, Denizlispor maçında iyi bir performans gösteren Aykut Gaziantepspor karşısında kalede şans buldu.

Maçtan dakikalar

90'+5 Ve maçta son düdük çaldı. Takımlar haftayı birer puanla kapatıyor.

90'+3 ERDAL KAÇIRDI GALİBİYERT GOLÜNÜ. Sol çaprazdan gelişen atakta Erdal, sert vurdu ceza sahası içinde ancak kaleci Aykut bu topu kurtardı. Devamında kullanılan kornerde ise Antepli futbolcular kale ağzında topa dokunamadı

90' GOL GOL GOL!!.. Servet berbaerlik golünü attı. Hasan Şaş serbest vuruşu Arda'ya pas olarak kullandı. Arda'nın sert şutu savunmadan sekti, NOnda yeniden doldurdu. Ömer'den dönen topa Servet kale ağzında ayak koydu ve skoru eşitledi  

89' G.Saray sağ çazprzda ceza sahasının hemen köşesinden serbest vuruş kazandı.
88' G.Saray serbest vuruşunu yine Hasan Şaş kullandı. İçeriye gönderdiği ortayı ise kaleci Ömer topladı.

86' Oyuncu değişikliği De Nigris Ali Cansun
85' GAZİANTEPSPOR İNANILMAZ BİR KONTRATAK ŞANSINI KAÇIRDI. G.Saray'ın topluca ileriye çıktığı anda rakibini dörde iki yakaladı Antep. Volkan yaklaşık 50 metre topu sürdükten sonra soldan ilerleyen Ekrem'e gönderdi, bu oyuncunun vuruşunu Aykut önledi. Dönen topta Erdal, Volkan'a bıraktı ve bu oyuncunun plasesi de kalesinde dönen Aykut'ta kaldı.
83' ARDA NET POZİSYONU KAÇIRDI. Savunmadan atılan bir topu Ümit, yarı sahanın ortasında kontrol edip dikine koşu yapan Arda'nın önüne bıraktı. Arda'nın kaleciyle karşı karşıya iken yaptığı sert vuruşu Ömer güçlükle önledi.
82' Oyuncu değişikliği Volkan Yaman Serkan Çalık
79' UĞUR KAÇIRDI G.SARAY ADINA. Yine ceza sahasına gönderlien bir hava topu savunmadan sekerek, sağ çaprazda boş durumdaki Uğur Uçar'ın önüne düştü. Genç oyuncunun serrt vuruşu az farkla auta gitti.
78' Özgür'ün sert müdahelesi sonucu Hasan yerde kaldı ve bir sakatlık geçiriyor.
76' Oyuncu değişikliği Murat Ceylan Fatih Şen
74' Gaziantepspor'da Murat Ceylan sakatlık geçiriyor.
73' G.SARAY GOLE YAKLAŞTI. Ceza sahası çizgisinde top kazanan Nonda çalımlarla kaleye ilerledi, savunmanın son anda yaptığı müdahele sonucu top kornere çıktı.
72' Ceza sahasında doldurulan serbest vuruşta Ümit Karan kale ağzında kafayla dokundu ancak üstten dışarıya gitti bu top.
71' G.Saray maç başında beri orta sahada bir türlü organize olamadı ve aynı dağınıklık bu dakikalarda da devam ediyor. Skor avantajını yakalayan evsahibi takım, Cimbom'u orta sahada kilitlemeyi şimdilik başarmış durumda.
 
 

67' Arda sol kanatta çizgiye indi ve nefis çalımlarla rakiplerinden sıyrıldı ancak ortasını savunma uzaklaştırdı.
65' NONDA NET POZİSYONU KAÇIRDI. Orta sahada kazanılan serbest vuruşta Hasan bekletmeden ceza sahasına doldurdu. Nonda'nın kafa vuruşunda Ömer çok iyi uzandı ve topu kontrol etti.
62' Ceza sahasına gmnderilen topu Nonda indirdi, Bouzid'in sağ çaprazdan yaptığı vuruş savunmaya takıldı.
61' G.Saray'da Lincoln'ün yerine oyuna giren Uğur sağ beke geçti. Hasan Şaş ise orta sahada oynamaya başladı.
60' Oyuncu değişikliği Lincoln Uğur Uçar
57' GOL GOL GOL!.. Gaziantepspor Erdal'la öne geçti. Ani gelişen atakta G.Saray savunması bir an önde yakalandı. Ekrem'in ara pasında önü bomboş ceza sahasına giren Erdal'ın sert vuruşu direkten dönerek Aykut'un sırtına çarptı ve ağlara gitti.

57' Gol Erdal Kılıçarslan
55' Gaziantep yine sol kanattan tehlikeli geldi. Ekrem'im çizgiye bir metre kala yaptığı orta Servet'ten sekti ve arka direkte kaleci Aykut tarafaından uzaklaştırıldı.
52' De Nigris yine kafayla indirdi ancak Ekrem bu kez ofsayttaydı.
49' Barış'ın orta sahadan gönderdiği uzun topu De Nigris ceza sahasına indirdi kafayla, kaleci Aykut zamanında çıkarak topu kontrol etti.
47' DE NİGRİS İNANILMAZ BİR GOLÜ KAÇIRDI. Sağ kanattan gelişen atakta Barış çok iyi ortaladı. De Nigris kale ağzında iyi yükseldi ve kafayı vurdu. Top direğin hemen yanından dışarıya gitti.
0' Gaziantep'te karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

45'+2 Gaziantep'te maçın ilk yarısının son düdüğü çalıyor. İlk yarı skoru: 0-0
43' ANTEPLİ OYUNCULAR PENALTI BEKLEDİ. Sol kanattan gelişen atakta Ekrem'in kafayla içeriye doldurduğu topu De Nigris, sırtı kaleye dönük bir halde göğsüne aldı ancak Song'un müdahelesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi oyunu devam ettirdi.
41' G.SARAY ATAĞI TEHLİKELİ GELDİ. İsmael Bouzid, sağ korner direğine yakın bir yerden iki savunma oyuncusunu üstüne çekip, nefis bir topuk pasıyla Arda'yı gördü. Arda'nın bekletmeden ortaya çevirdiği topu ise kaleci Ömer kontrol etti.
40' G.Saray savunmasının çıkaramadığı toplardan birinde ceza sahasına doldurdu Antepli oyuncular, De Nigris'in kafa vuruşu etkisizdi ve kaleci Aykut'ta kaldı.
39' Serbest vuruştan ceza sahasına gönderi,len topa Erdal kafayla dokundu, top az farkla dışarı gitti.
38' ANTEP EKREM'LE GOLE YAKLAŞTI. G.Saray'ın öne çıktığı dakikalarda Volkan'ın taşıdığı topla kontratağa çıktı evsahibi takım. Volkan sol kanattan ilerleyen Ekrem'i gördü, o da ceza sahasına girmeden kaleye sert vurdu ve az farkla dışarıya gitti bu mermi gibi şut.
37' Son birkaç dakikadır G.Saray ilk kez rakip yarı sahada baskı kurmayı başardı ancak bu baskıdan pozisyon çıkmadı.
35' G.Saray sağ çaprazdan serbest vuruş kazandı. Lincoln ceza sahasına ortaladı ancak kaleci Ömer rahatça kontrol etti bu ortayı.
32' G.Saray atağı tehlikeli olabilirdi ancak Hasan Şaş'ın ceza sahasına gönderdiği topta, Ümit Karan ofsayt pozisyonundaydı. Karan zaten savunmayı aşan topa istediği gibi vuramamıştı.
31' Gaziantepspor adına yaklaşık 30 metre mesafeden frikiği Ergün kullandı, top barajda kaldı.
30' G.Antepspor yaklaşık 30 metrelik bir mesafeden, kaleyi karşıdan gören bir yerde serbest vuruş kazandı Hasan Şaş'ın Volkan'a yaptığı faul sonucunda.
29' Ümit Karan yaklaşık 25 metreden kaleyi gördü. Çok sert giden şut az farkla dışarıya çıktı.
28' Son dakikalarda Gaziantepspor daha etkili bir futbol oynuyor ve sürekli kanatlara açılarak G.Saray savunmasının hatasını kolluyor. G.Saray ise daha çok orta sahada kapılan toplarla hızlı ataklara çıkma gayretinde.
26' G.Saray atağız hızlı gelişti. Nonda, Lİncoln'e bırakıp ceza sahasına girdi ancak Lincoln'ün ara pası çok hızlıydı.
25' Ekrem yine sol kanattan içeriye ortaladı. Bu kez orta fena değildi ancak De Nigris'i aşan topu G.Saray savunmasında Hakan Balta uzaklaştırdı.
23' Sol kanatta çok aktif görünen Ekrem Dağ, yine De Nigris'e ortaladı ve yine isabet kaydedemedi; top auta çıktı.

22' Lincoln hücuma çıkarken orta yuvarlakta yerde kaldı. Karar faul.
20' Erdal sağ kanattan şık hareketle ilerledi ancak ortası çok kötüydü.
19' Ergün ilerie çıktı ve sol kanatta aldığı topla içe kıvrıldı ancak Bouzid'in sert faulüyle durduruldu.
19' Ceza sahasına gönderilen serbest vuruşu Deumi'den önce G.Saray savunması uzaklaştırdı.
17' Yine Nonda'ya bir uzun top atıldı ancak avantajlı durumdaki Mehmet Çoğum topu kafayla kalecisine iletti.
16' Arda'nın nefişs ara pasıyla Nonda savunmanın arkasına sarktı ancak hemen kalesini terk eden Ömer, Nonda'dan önce topu kontrol etti.
13' G.Antep atağı Hasan Şaş'ın boşalttığı sol kanattan gelişti. Ekrem'in ceza sahasına yaptığı ortayı kaleci AYkut, sektirerek de olsa kontrol etti.
12' Özgür çok uzaktan vurdu. Savunmaya çarpıp yavaşlayan top kaleci Aykut'ta kaldı.
11' Sol kanattan Ekrem ortaladı ancak arkaya açılan topa hiçbir Antepli oyuncu dokunamadı.
9' BOUZİD KAÇIRDI. Göbekten Nonda'yla paslaşarak kaleye inen Bouzid, ceza sahasına girmeden önünü boşaltıp, sert vurdu ancak topu dışarı attı. G.Saray'ın maçtaki ilk önemli pozisyonuydu.
8' Orta sahadan Nonda'ya gönderilen uzun top tehlikeli olabilirdi ancak Kongolu oyuncu ofsyattan çıkamadı.
5' ANTEP GOLE YAKLAŞTI. Galatasaray ceza sahasına gönderilen serbest vuruşta topa kimse dokunmadı ve yerden seken top üst direğin bir karış üstünden auta çıktı.
4' Volkan dikine ilerledi orta sahadan, Hasan'ın faulüyle yerde kaldı.
2' Hakan Balta'nın tedavisi tamamlandı ve oyuncu yeniden sahaya döndü.
1' Kâmil Ocak Stadı'nda Gaziantepli futbolcuların başlama vuruşuyla karşılaşma başladı.

goal
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2007 Pazar 21:00:20
Güncelleme :4 Kasım 2007 Pazar 21:02:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?