4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

G.Antepspor'da transfer çalışmaları

Turkcell Süper Ligi'nde geçen sezonun son haftalarında küme düşme korkusu yaşayan Gaziantepspor, yeni sezonda aynı korkuyu yaşamamak için transfer çalışmalarını hızlandırdı.


Kırmızı-siyahlılar, iç transferde Veysel, Özgür ve Engin ile sözleşme yenilerken, daha önce Gaziantepspor forması giyen Bursaspor'un kalecisi Ömer Çatkıç ile de prensipte anlaştı. Transfer çalışmalarını sürdüren Kırmızı-siyahlılar, Denizlispor'dan Serhat, Kayseri Erciyesspor'dan da Emre Toraman ve Kürşat ile de görüşmelerini sürdürüyor. Dış transfere de ağırlık veren Gaziantepspor, görüşmelerini sürdürdüğü 2 stoper ve bir santrafor oyuncunun isimlerini sır gibi saklıyor.


Gaziantepspor Genel Menajeri Hasan Çetinkaya yaptığı açıklamada, transfer piyasasının en yoğun dönemini yaşadığı Türkiye'de rakamların adeta "uçtuğunu" belirtti. Çetinkaya, "Türk futbolcular kulüplerin dengesini sarsacak boyutlarda para istiyor. Gaziantepspor olarak bizim şartlarımıza uyan oyuncuları alacağız. Çünkü Gaziantepspor'da forma giymek ayrıcalıktır. Yapacağımız transferlerle Gaziantepspor'u Avrupa'yı hedefleyen yerlere getireceğiz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Ama biraz sabır gerekiyor"
dedi.


Basında Kayseri Erciyessporlu Emre Toraman ile Gaziantepspor'un anlaştığı yönünde haberler çıktığını ancak bunların gerçekleri yansıtmadığını ifade eden Çetinkaya, "Emre Toraman ile görüşüyoruz ancak kesin anlaşmaya varmadık. Sadece kaleci Ömer Çatkıç ile prensipte anlaştık. Emre Toraman haricinde Denizlispor'dan Serhat, Kayseri Erciyesspor'dan da Kürşat ile görüşmelerimiz sürüyor. İç transferde de Veysel, Özgür ve Engin ile sözleşme yeniledik. Bu futbolcularla gelecek hafta içerisinde sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.


Gaziantepspor'u Avrupa'ya taşıyacak çalışma içerisinde bulunduklarını kaydeden Çetinkaya, "Biz göreve başlayalı çok kısa bir zaman geçti. Gaziantepspor'u ligde kendisine yakışan yerlere getirmek için öncelikle tesislerde ciddi bir çalışma başlattık. İdari yapılanmayı da tekrar düzenliyoruz" şeklinde konuştu.


Bu arada, Gaziantepspor'un kamp programı da belli oldu. Genel menajer Hasan Çetinkaya, Gaziantepspor'un birinci kamp dönemi olan 2-13 Temmuz tarihlerinde Isparta Davraz'da, ikinci kamp dönemi olan 16-29 Temmuz tarihlerinde de Hollanda'nın Armen kentinde kamp yapacağını bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 15:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?