4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

G.Antep'te ahır çöktü: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te daha önce ahır olarak kullanılan bir mağaranın tavanının çökmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi Şirinevler Mahallesi 10 Nolu Sokak'ta bulunan ve daha önce ahır olarak kullanılan bir mağaranın sonradan yapılan tavanında saat 11.30 sıralarında çökme meydana geldi. Mağarada demir ve ve demir malzemeleri toplamaya çalışan Ali (30) ve Ahmet F. (32) kardeşler ile enişteleri Kemal Avcı (33) enkaz altında kaldı. Enkazdan hafif yaralı olarak kurtulan Ali ve Ahmet F., evlerine giderken enişteleri Kemal Avcı enkaz yığını altında kaldı. 

Enkazdan yaralı kurtulan kardeşlerin polise ve itfaiye ekiplerine bilgi vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip gönderildi. Enkaz altında kalan kişilerin olabileceği ihtimaline karşılık olay yerine Sivil Savunma Müdürlüğü kurtarma ekipleri de çağrıldı. Ekipler, yaptıkları çalışmada enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Kemal Avcı'nın cesedine ulaştı. Yapılan araştırmada enkaz altında başka kimsenin bulunmadığı öğrenilince ekipler çalışmasını tamamlayarak ayrıldı. 

Bu arada, olayı duyan Kemal Avcı'nın yakınları sinir krizleri geçirdi. Avcı'nın yakınları, çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. 

Enkaz altından çıkarılan Kemal Avcı'nın cesedi, cumhuriyet savcısının talimatıyla olay yerinden alınarak cenaze aracına konuldu. Ceset, otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2007 Çarşamba 17:48:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?