4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

G.Antep'te bayıltan koşu

Gaziantep'te düzenlenen Atletizm Proje koşusunda bazı öğrenciler baygınlık geçirdi. 

100. Yıl Parkı Kavaklı Mevkii'nde düzenlenen Atletizm Proje koşusuna yaklaşık 230 öğrenci katıldı. 

Öğrenciler birinci gelebilmek için büyük bir mücadele verirken, bazı öğrenciler bitiş çizgisine gelemeden baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren öğrenciler, öğretmenleri tarafından ambulansa taşındı. Öğrencilere, sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. 

Yarışmalarda 2 bin metre yıldız kızlarda Neslihan Kurt birinci, Gülşen Tuncer ikinci, Sibel Deniz üçüncü, bin 500 metre minik kızlarda İsmihan Tuncer birinci, Emine Dik ikinci, Yurdagül Kalkan üçüncü, 2 bin metre yıldız erkeklerde Ömer birinci Özmen, Eyüp Eriş ikinci, İbrahim Tekin üçüncü, bin 500 metre minik erkeklerde Ahmet Aksu birinci, Beytullah Bayındır ikinci, Adil Üstün ise üçüncü oldu. 

Gaziantep Atletizm İl Temsilcisi Selahattin Koç, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Atletizm Proje koşusunda dereceye giren ilk 5 kişinin kenti temsilen bölgeler arası yarışmalara katılacağını belirterek, "Yarışmaya katılan bir çok öğrencimiz geçmişte büyük başarılar kazanmıştır. Türkiye 2. 'liğini alan sporcularımız bile var. Koşuya iyi hazırlanarak katılan ve derece yapan sporcularımızın kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 16:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?