6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GAGİAD başkan Can'ı ziyaret etti

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim kurulu Başkanı Yaşar Erturhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı makamında ziyaret etti.

GAGİAD'ın yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgiler veren GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, dernek olarak Gaziantep'e yönelik çalışmalar yaptıklarını ve yeni nesil jenerasyona önem verdiklerini belirtti. GAGİAD'ın usta çırak ilişkisinin sergilendiği iyi bir oluşum olduğunu kaydeden Erturhan, Başkan Can'a yaptıkları geleceğe yönelik düşünülmüş büyük projelerden dolayı teşekkür ederek, bu çalışmaların devamını diledi.

Sanat, kültür ve eğitim gibi konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette sosyal projelerin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Ömer Can ise bu nedenle ilçe genelinde sosyal projelere ağırlık verdiklerini kaydederek, sivil toplum örgütlerinin ve fertlerin olmazsa olmazlardan olduğunu ve GAGİAD'ın misyonu gereği kendine güven sergileyen ve ön plana çıkmış bir oluşum olduğunu söyledi. Can, göreve geldikleri günden bu yana kimsenin kimseyi yok saymadığı bir düşünce ile nasıl iyi hizmet yaparızın çaba ve gayreti içinde olduklarını belirtti.

Daha sonra maket projeler başında çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Can, Kolejtepe'de yapılan yeni belediye binası ve kültür merkezinin günün 24 saati hizmet verir bir şekilde yapıldığını ifade ederek, burada Gaziantep'e yakışır 800 kişilik modern nikah salonunun da hizmet vereceğini söyledi. Karataş bölgesinde yapımı başlayan ve 2008 yılı sonunda hizmet vermeye başlayacak olan 300 dönümlük şehir parkı hakkında da bilgiler veren Can, içinde 150 yataklı butik otel, alışveriş merkezi, aqua park, anfi tiyatro gibi tüm sosyal donatıları ile coğrafi yapısı bozulmadan modern bir park alanı olacağını belirterek, yapılacak teleferik ile tüm park alanının gezilmesinin sağlanacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2008 Cuma 11:12:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?