6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GAGİAD terörü değerlendirdi

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, terörist hareketin eğitimsizlik ve işsizlikten beslendiğini söyledi.

Erturhan, yaptığı yazılı açıklamada, "Vatan topraklarını savunan şehit askerlerimizin ve güvenlik görevlilerimizin acısını her zaman olduğu gibi yüreğimizde hissediyoruz. Terörist hareketle mücadele ve Güneydoğu'nun kalkınma sorunu, ülkemizin öncelikli sorunudur" diyerek, şu ifadelere yer verdi:

"Bu yüzden terörist hareketle mücadele ve Güneydoğu'nun kalkınmasına öncelik verilip bu konudaki askeri, siyasi ve ekonomik önlem ve çalışmalar hiçbir zaman gevşetilmeden sürekli olarak yapılmalıdır. Bölücü terörist hareket, ülkemizin güneydoğusunda eğitimsizlikten, işsizlikten ve altyapı eksikliğinden sürekli beslenmektedir. Bu yüzden, kompleks bir sorun niteliğinde olan bölücü terörist hareketle mücadele sürekli bir halde yapılmalıdır. Bölücü terörist hareket taraftar bulamayana kadar yapılacak olan ve kısa vadede değil de orta ve uzun vadede sonuçları alınabilecek bu mücadelede en büyük arzumuz, kendi vatan topraklarımızda devam eden terörist hareketlerde daha fazla vatan evladımızı kaybetmemek olacaktır."

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 15:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?