6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GAGİAD'dan Yılmaz'a ziyaret

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

GAGİAD Yönetim Kurulu'nun Gaziantep İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz'ı ziyaretinde, Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, GAGİAD'ın yeni dönemdeki yönetim kurulunu tanıttı. Erturhan, GAGİAD'ın 15 yıldır kuruluş ilke ve amaçlarından ödün vermeden çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Erturhan, şunları söyledi:

“Geçen 15 yılda birçok ilke imza attık. GAGİAD, Gaziantep ekonomisine yön veren kurumlardan birisi olmuştur ve olmaya da devam edecektir. İlerleme ve hizmet anlayışımızdan ödün vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gaziantep son dönemlerde güvenlik alanında çok ilerleme kaydetti. İl Emniyet teşkilatımızın büyük gayret ve çabaları sonucunda toplumumuz huzur ve güven ortamında yaşamaktadır. Gelişmişlik ile güvenlik ihtiyacı arasında doğru bir korelasyon vardır. Sanayisi, ekonomisi, kültürü gün geçtikçe daha da gelişen ve yoğun göç alan bir il olarak Gaziantep güvenlik ihtiyacının en fazla hissedildiği illerimizden birisi olmuştur. Sizlerin emeğinizle ilde emniyet ve istikrar sağlanmıştır.”

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz da, kurum olarak sivil toplum kuruluşları ile çalışmayı ve birlikte olmayı önemsediklerini, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, başarılı olabilmek için ekip ruhunu, birlik ve beraberlik duygusunu asla kaybetmemek gerektiğini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 13:21:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?