6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Galatasaray hazırlıkları tamam

Türkcell Süper Lig'in 9. haftasında yarın Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Gaziantepspor, zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.


Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan son antrenmana, sakat olan kaleci Murat Şahin ve Beto katılmazken, Mehmet Polat ise düz koşu yaptı. Düz koşu ile başlayan antrenmanda futbolcular ısınma hareketinden sonra 5-2 çalışmasında bulundu. Neşeli geçen antrenmanda daha sonra toplu çalışmalarda bulunan Kırmızı-siyahlı futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.


Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, Galatasaray ile deplasmanda zorlu bir mücadele yapacaklarını belirtti. Sağlam, "Kupayı şimdilik rafa kaldırdık, diğer maça kadar. Önümüzde gerçekten zorlu bir müsabaka var. Galatasaray istikrarsız bir grafik çiziyor bu sezon. Ya çok iyi oluyor ya da kötü oynuyor. Gaziantepspor gibi bir takımla oynarken daha farklı bir motivasyon içerisinde bir Galatasaray bulacağımızı umuyorum. Dolayısıyla zor olacak bizim açımızdan. Ali Sami Yen'de de olsa kendi oyun anlayışımızı Galatasaray'a kabul ettirmeye çalışacağız. İyi bir maç olacağını tahmin ediyorum. Galatasaray ile seyir zevki yüksek bir maç yapacağımıza inanıyorum" dedi.


Beto, Murat Şahin ve Mehmet Polat'ın sakatlıklarının devam ettiğini kaydeden Sağlam, "Galatasaray'ın Eskişehir veya Ankaraspor maçlarını kıstas tutarak karşımızda öyle bir Galatasaray bulacağımızı zannetmiyoruz. Bizim karşımızda çok farklı bir Galatasaray bulacağımızı umuyorum ve dolayısıyla da tedbirimizi ona göre alıyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 16:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?