6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Galatasaray maçı hazırlıkları sürüyor

Turkcell Süper Ligi'nde bu hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor'da, Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzonspor karşısında alınan 3-1'lik galibiyetin morali ile çalışmalar devam ediyor. Kırmızı-siyahlı futbolcuların Trabzonspor galibiyetinin verdiği moralle antrenmanlarda neşeli oldukları gözlenirken, hırslı olmaları da dikkat çekiyor.

Kırmızı-siyahlı ekipte antrenmanlara sakatlığı bulunan Beto ve Murat Şahin katılmazken, Mehmet Polat ise Kulüp Doktoru Yusuf Bozfırat eşliğinde yürüyüş yaptı.

Gaziantepspor Asbaşkanı Bilal Çeker, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'un bu sezon iyi bir kadro oluşturduğunu ve oynadığı maçlarda futbolseverlere büyük bir keyif verdiğini belirtti.

Çeker, "Güzel bir takımımız var. Takımımızın ligde ve kupada daha çok can yakacağına inanıyorum. Trabzonspor karşısında oynanan futboldan büyük keyif aldık. Hocamızı ve futbolcularımız yürekten kutluyorum. Taraftarlarımızın desteği ile çok iyi mücadele ederek sahadan böyle iyi bir sonuçla ayrılmayı başardık. Ben takımımızın ilerleyen haftalarda daha iyi olacağına inanıyorum. Şu ana kadar hep sıkıntı çektik. Ama artık bu takımı koltuğumuza oturarak izleme zamanı geldi. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi yürekten tebrik ediyorum. Galatasaray deplasmanından da en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 13:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?