6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GAPSHOES Kış Fuarı 10 Temmuz'da

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Akort Fuarcılık işbirliği ile gerçekleştirilen GAPSHOES Kış 2008 Ayakkabı, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı 10 Temmuz'da kapılarını açacak.


Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) gerçekleşecek GAPSHOES Kış 2008 Fuarı, sektörün ilerlemesi ve gelişmesi yolunda büyük katkılar sağlayacak. Ayakkabı sektörünün en önde gelen fuarlarından birisi olan fuarda, ayakkabı üreticileri, saraciye üreticileri, ayakkabı yan sanayi üreticileri, deri üreticileri, suni deri üreticileri, ayakkabı makinesi üreticileri, kurumlar, mümessillikler ve toptancılar yer alacak. Kış modellerinin tanıtılacağı ve kış sezonu olarak ilk kez düzenlenen fuar, önemli iş bağlantıları kurulması anlamında da etkin bir zemin oluşturacak.


4 gün sürecek ve 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek fuarda, İstanbul, Kayseri, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Hatay, Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin hemen her yerinden ve ayrıca Suriye’den katılan 60’dan fazla firma stand açacak. Fuara ayakkabıcılık sektörünün en önemli kuruluşlarının yanı sıra, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ve Gaziantep Kunduracılar Odası da destek veriyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 10:45:36
Güncelleme :3 Temmuz 2008 Perşembe 10:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?