6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GAPSPHOES fuarı açılıyor

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer, 6 yıldır aralıksız olarak Gaziantep'te açılan ve İstanbul'dan sonra Türkiye'nin en büyük ikinci fuarı olma özelliğini taşıyan Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı'na (GAPSHOES) bu yıl ilk defa kış fuarını eklediklerini söyledi.


Koçer, yaptığı açıklamada, sektörden gelen yoğun talep üzerine bu yıl ilk defa 10-13 Temmuz 2008 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) GAPSHOES kış fuarını açacaklarını belirterek, "Akort Fuarcılık organizasyonu ve Gaziantep Ayakkabıcılar Odası ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz bu fuarla sektörün rekabet gücünü artırmayı hedefliyoruz. Bugün Gaziantep bu sektörün en fazla üretim yapılan ve istihdam sağlanan illerin başında geliyor. 6 yıldır açtığımız GAPHOES fuarlarında büyük başarılar elde ettik. Bu fuarlar sektörün Gaziantep'te buluşma adresi oldu. Çok önemli iş bağlantıları bu fuarda gerçekleşmeye başladı. Biz GSO olarak sektörlerimizin rekabet gücünü artırmayı hedeflediğimiz bu fuarların sayısını her geçen gün artırıyoruz" dedi.

7 yılda Gaziantep'te 35 fuar organizasyonuna imza attıklarını kaydeden Koçer, "Gaziantep'te üretilen sanayi ürünlerinin ağırlıklı olarak sergilendiği ve tanıtıldığı bu fuar organizasyonları ile GSO olarak Gaziantep'e fuarcılığı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi birçok kurum ve kuruluşun Gaziantep'te fuar düzenleme gayretlerini ve fuarcılığa sahip çıkmasını memnuniyetle izliyoruz. 2001 yılından bu yana açtığımız fuarlarla Gaziantep'i bölgenin fuar merkezi yaptık" diye konuştu.

Açıklamasında, "Irak Ticaret Bakanlığı ile attığımız ilk imzayla üç yıl önce Uluslararası Irak Fuarı'nı bu şehre kazandırdık" diyen Koçer, "2009 yılında Irak fuarı yine Gaziantep'te yapılacaktır. Bunun bağlantıları yapılmış durumdadır. 2009 yılında Irak fuarına Ortadoğu fuarı kimliğini de ekleyerek diğer bölge ülkelerini de hedef alan yeni anlayışla açacağız" şeklinde konuştu.

..
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 14:06:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?