6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaskispor 3 puan peşinde

TFF 2. Lig 5. Grupta mücadele eden Gaskispor Teknik Direktörü Uğur Eren, Adıyamanspor'un güçlü bir rakip olduğunu ancak kendilerinin de puana ihtiyacı olduklarını söyledi.

Kendi tesislerinde Adıyamanspor deplasmanı için hazırlıklarını sürdüren mavi - beyazlı ekipte moraller yüksek. Gaskispor Teknik Direktörü Uğur Eren, rakiplerinin çok güçlü olduğunu belirterek, "Rakibimiz gerek puan açısından gerekse de yapısıyla çok güçlü bir ekip. Savunmaya ağırlık veren ve kontra ataklarla galibiyet alan rakibimizi iyi analiz ediyoruz. Rakip güçlü olabilir ancak bizimde mutlak 3 puana ihtiyacımız var. Bu maçtan puan yada puanlar alırsak liderliğe bir adım daha yaklaşacağız" dedi.

Kulüp içinde yaşanan sıkıntıları kesinlikle maçlara yansıtmadıklarını da hatırlatan Eren, "Geçtiğimiz hafta içinde kulüpte birkaç sorun yaşandığı doğrudur. Ancak biz bunları kesinlikle maçlara yansıtmıyoruz. Kulüp idarecilerimize güveniyoruz. Bu sorunların en kısa sürede aşılacağına inanıyorum. Umarım Adıyamanspor maçından puan yada puanlarla döneriz. Böylece özverili bir şekilde sorunlarımızı çözmeye çalışan kulüp idarecilerimizde sorunları kısa sürede aşacaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 21:54:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?