6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaskispor alt yapısıdan umutlu

TFF 2. Lig B kategorisinde mücadele eden Gaskispor'un alt yapısında yetişen gençler gelecek için umut veriyor.

Gaskispor Kulüp Başkanı Akif Bindal ve Gaskispor Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Günhan Güngördü, Büyükşehir Belediyesi Hasan Doğan Spor Kompleksinde alt yapıda oynayan genç futbolcuları izledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesin de bulunan Gaskispor Alt Yapısında görevli 6 kişilik teknik heyetle birlikte 170 futbolcu çalışmalarını sürdürüyor.

Gaskispor Kulüp Başkanı Akif Bindal gelecek vaat eden futbolcuların büyük bir titizlikle hazırladıklarını belirterek, "2008-2009 futbol sezonuna 170 futbolcu ile Temmuz 2008 tarihinde başlayan Gaskispor Alt Yapı Takımı, Deplasmanlı Süper Gençler Liginde teknik sorumlu Halil Demir nezaretinde 27 kişilik kadro, B Ligi müsabakalarında mücadele edecek olan ve teknik sorumlu Yalçın Keleşoğlu nezaretinde 23 kişilik kadrosu ile çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Yine Gaskispor alt yapı bünyesinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2008-2009 futbol sezonunda uygulamaya koyduğu 14 ve 15 yaş grubu UEFA Akademik Ligi için gerekli girişimler başlatılmıştır" dedi.

Gaskispor ve Büyükşehir Belediyespor takımına futbolcu yetiştiren Gaskispor Alt Yapıdan yetişen futbolculardan başta Türkcell Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor ve diğer takımlara oyuncu da verdiklerini kaydeden Bindal, gençlere sporun sevdirilmesi için gayret verdiklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 19:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?