6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaskispor galibiyet için gidiyor

TFF 2. Lig'de mücadele eden Gaskispor, deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor'u mağlup etmek istiyor.

Kendi tesislerinde Şanlıurfa Belediyespor maçı için son antrenmanını yapan Gaskisporlu futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Son 3 haftada 7 puan toplayan Mavi-beyazlı ekip, Şanlıurfa Belediyespor'u kendi evinde vurmak istiyor.

Teknik Direktör Uğur Eren, son haftalarda alınan başarılı sonuçların futbolcular üzerinde olumlu bir etki bıraktığını belirterek, "Son 4 haftadır futbolcularım istenen oyunu sahaya yansıtıyor. Bunun neticesi olarak da 3 maçta 7 puan aldık. İstenen futbolu sahaya koyduğunuzda başarı beraberinde gelmektedir. Moral ve motivasyon olarak çok iyi olan futbolcularımız bu deplasman için çok hırslı. Hafta boyunca yaptığımız bütün antrenmanlarda galibiyete motive olmaya çalıştı. Bugün yaptığımız son antrenmanın ardından futbolcularımızı kampa aldık. Son bir ter idmanının Şanlurfa'ya gideceğiz" dedi.

Takımda cezalı ve sakatlı futbolcu bulunmadığını da hatırlatan teknik adam Eren, "Bu maç bizim için çok önemli. Bu maçtan galip gelmemiz durumunda Play-Off'a bir adım daha yaklaşacağız. Dönüm maçı niteliğinde olan bu karşılaşmadan galip gelerek ligde üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Futbolcularımıza güvenimiz tam ve galibiyet için sahaya çıkacaklar" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 17:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?