6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaskispor lig için umutlu

TFF 2. Lig'de mücadele eden GASKİSpor'da Kulüp Başkanı Akif Bindal, ilk iki haftayı ölçü olarak görmediklerini ve ilerleyen maçlarda takımın başarı için açılacağını söyledi.

Kendi tesislerinde Elazığ maçı hazırlıklarını sürdüren Mavi-beyazlı ekibinin antrenmanını izleyen Kulüp Başkanı Akif Bindal, oluşturulan takıma güvendiklerini belirterek, "Bu sezon için iyi transferler yaparak genç bir kadro oluşturduk. Takımımızın genç ve yetenekli olduğuna inanıyorum. Ligde oynanan İskenderun Demirçelikspor ve Mardinspor maçında istediğimiz futbola yakın bir oyun sergilediler. Biz ilk iki maçta alınan sonuçları ölçü olarak görmüyoruz. Oyun olarak üstün olduğumuz her iki müsabakada da galibiyeti kaçırdığımıza inanıyorum. Zamanla takımımız yerine oturacak ve başarılı sonuçlara imza atacaktır" dedi.

Bindal, Elazığ maçından mutlak galibiyet beklediklerini ifade ederek, "Teknik heyet ve futbolcularla görüştüm. Özellikle Mardinspor maçında alınan mağlubiyetin telafisi için bu maçı kazanmalarını istedim. Antrenmanlardaki izlenimlerime bakılırsa takım birbirine kenetleniyor ve hırslı bir ekip haline geliyor. Deplasmanda ve seyircisiz oynanacak bu maça tam kadro gideceğiz. Rakip takımın cezalı olması sebebiyle seyircisiz oynanacak maçta yönetim olarak teknik heyeti ve futbolcuları yalnız bırakmayacağız"diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 16:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?