6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaskispor tahkim kararını bekliyor

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden GASKİspor'da Kulüp Başkanı Akif Bindal, cezalı futbolcu oynattığı iddia edilen Adıyamanspor maçında cezalı futbolcu oynatılmasıyla ilgili Tahkim Kurulu'nun kararını beklediklerini söyledi.

Kulüp Başkanı Akif Bindal yaptığı açıklamada kendi sahalarında mağlup oldukları Adıyamanspor maçında rakiplerinin cezalı futbolcu oynattığı iddialarını takibe aldıklarını belirterek, "Önceki hafta GASKİspor tesislerinde Adıyamanspor karşısında 4-1 yenilmiştik. Ancak bu maçta cezalı bir futbolcu oynattıklarını duyduk. Biz bu olayla ilgili bilgimiz olmadığı için herhangi bir girişimde bulunmadık. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tespit edilen bir konu var. Genel olarak çift sarı karttan kırmızı kart gören futbolcular 1 maç cezalandırılır. Ancak Adıyamansporlu Alper'in Belediye Vanspor maçında kırmızı karttan sonra küfür ettiği iddia edilerek 2 maç ceza verildiği söyleniyor. Bu TFF'nin kayıtlarında mevcuttur. Tahkim Kurulu'nun vereceği karara saygılı olacağız" dedi.

Bindal, Adıyamanspor maçında 3-0 hükmen galip gösterilmeleri durumunda puan açısından iyi bir yere geleceklerini belirterek, "Bu gibi olayların kasıtlı olabileceğini tahmin etmiyorum. Hesap yanlışlığıyla ortaya çıktığına inandığım bu olayda hanemize 3 puan yazılırsa bizim için büyük bir avantaj olacaktır. İlk yarı için son iki maçta da galip gelerek devre arasına iyi bir yerde girmek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 17:54:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?