6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaskispor'a hedef 3 puan

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Gaskispor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı İskenderun Demirçelikspor maçına 3 puan parolasıyla çıkacak.

Kendi tesislerinde İskenderun Demirçelikspor maçının hazırlıklarını sürdüren Gaskispor'da hedef 3 puan olarak açıklandı. Malatyaspor maçının moral anlamında kendilerini etkilediğini ve İskenderun Demirçelikspor maçını kazanmak istediklerini belirten Gaskispor Teknik Direktörü Uğur Eren, ''Malatyaspor maçı sonrası moraller biraz da olsa bozuldu. Aslında biz Malatyaspor ile on defa karşılaşsak on maçı da kazanırız. Çok rahat geçebileceğimiz Malatyaspor'u, Şanlıurfa maçının vermiş olduğu aşırı güven yüzünden kaybettik ve Malatyaspor maçından beklenmedik bir skorla ayrıldık. Hafta sonu oynayacağımız İskenderun Demirçelikspor maçı bizim için dönüm noktası olacak. Bu maçı alıp yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. İskenderun Demirçelikspor grup lideri ve oturmuş bir kadroya sahip. Sahada koşar ve istekli olursak bu maçı kazanırız. Bizim istedikten sonra yenemeyeceğimiz takım yok'' dedi.

Taraftardan takımlarına sahip çımalarını isteyen Uğur Eren, ''Taraftarımız rahat olsun Gaskispor sıralamadaki hak ettiği yere muhakkak gelecektir. Son maçımızda bir kaza yaşadık, İskenderun maçıyla iyi bir çıkış yakalayacağız'' diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 16:03:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?