6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GASKİSpor'da galibiyet sevinci

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden GASKİSpor'da, sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor'u 3-1 mağlup etmenin mutluluğu yaşanıyor.

GASKİSpor Kulübü Başkanı Akif Bindal yaptığı açıklamada, mutlak galibiyet için hazırlandıkları Şanlıurfaspor maçında çok iyi mücadele ettiklerini belirtti. Futbolcularının hafta içerisinde yaptıkları antrenmanlarda çok istekli ve arzulu olduklarını kaydeden Bindal, "Maça da çok iyi başladık. 90 dakika boyunca baskılı oynadık. Kötü gidişe dur demek için kendi sahamızda bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bunu da başardığımız için çok mutluyuz. Şanlıurfaspor maçı bizim için hayati öneme sahipti. Futbolcular, çok iyi ve güzel bir oyun ortaya koyarak 3 gol attı ve 3 puanı almayı başardı" dedi.

Bindal, Şanlıurfaspor'un da sahaya galibiyet için çıktığını ifade ederek, "Biz daha istekli ve arzulu oynadık. İyi mücadele ettik ve Şanlıurfaspor'u 3-1 gibi net bir skorla yendik. Sezon başından beri her maçımıza iyi futbol ve galibiyet için hazırlanıyoruz ancak, zaman zaman istemediğimiz sonuçları alıyoruz. Şimdi önümüzde uzun bir zaman var. Eksikliklerimizi tamamlayarak başarılı sonuçlar alacağımıza ve ligde hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 13:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?