6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaskispor'da hedef 3 puan

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Gaskispor kendi evinde konuk edeceği İskenderun Demir Çelikspor'dan 3 puan almak istiyor.

Gaskispor Tesisleri'nde İskenderun Demir Çelikspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gaskispor'da hedef 3 puan. Gaskispor Kulübü Başkanı Akif Bindal, grup lideri olan İskenderun Demir Çelikspor'u yenebilecek güce sahip olduklarını ve bu maçtan 3 puan almayı hedeflediklerini belirterek, "Futbolcularımız hırslı ve azimli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kendi evimizde oynayacağımız İskenderun Demir Çelikspor maçından 3 puan alacağımıza inanıyorum. 3 puanlık sistem içerisinde takımların sıralamadaki yerinin ne olacağı hiç belli olmaz. Grupta bulunan 10 takımda denk kuvvette sahip. İskenderun Demir Çelikspor grup lideri ve güçlü bir takım, ancak biz de an az onlar kadar güçlü bir ekibiz'' dedi.

Malatyaspor maçı sonrası futbolcuların uyarıldığını belirten Bindal,''Malatyaspor maçında alınan mağlubiyet sonrası yönetim kurulu olarak toplandık ve maçın kritiğini yaptık. Yapılan analizlerin ardından Takım da gerekli uyarılar yapılmıştır. Şuan da takım hakkında başarılı veya başarısız gibi bir değerlendirme yapamayız. Türkiye'de maalesef takımların genelinde istikrarsızlık var. Bu istikrarsızlık da futbolcuların karakteristik yapısından kaynaklanıyor. Ancak durum ne olursa olsun bizim başarısızlığı kabullenmemiz mümkün değil. Gereken tedbirlerimizi aldık, ilerleyen dönemde de yapılması gerekenleri yaparız'' diye konuştu.

Bindal son olarak Gaskispor taraftarlarının takımlarına sahip çıkmalarını ve kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyerek destek istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 17:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?