6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaskispor'da moraller yüksek

TFF 2. Lig 5. Grup Gaskispor'da, Elazığspor maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, Şanlıurfa Belediyespor maçı için galibiyet hesapları yapılıyor.

Şanlıurfa Belediyespor maçına kendi tesislerinde hazırlanan takımda teknik heyetin ve futbolcuların moralinin yüksek olduğu da gözlendi.

Güçlü bir rakibi mağlup etmeyi başardıklarını söyleyen Gaskispor Kulübü Başkanı Akif Bindal, "Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig görmüş Elazığspor'la karşılaştık. Bu maçta gerçekten futbolcularımız fevkalade güzel bir oyun sergilediler. Teknik heyete ve bütün futbolcularımıza teşekkür ediyorum. 3 puanı 3 gollük net bir skorla aldık. Bu galibiyet Mardinspor karşısında alınan şansız mağlubiyet içindi. Çok farklı alacağımız Mardinspor maçından şanssız bir şekilde mağlup ayrılmıştık. Bir iki maçla takımı anlatmak mümkün değil. İyi ve genç futbolcularımız var. Bu kadro ile başaramayacağımız iş yok" dedi.

Şanlıurfa Belediyespor maçına galibiyet için çıkacaklarını da belirten Akif Bindal, "Önümüzdeki haftalarda takımımız bir istikrar yakalayacaktır. Bu hafta Şanlıurfa Belediyespor'la oynayacağız. Mutlak galibiyet parolası ile bu maça çıkacağız. Kendi seyircimize çok güzel futbol izletmek istiyoruz. Şuanda sakat ve cezalı oyuncumuzda bulunmuyor. Bu maçtan da 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 11:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?