6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GASKİSPOR'da yeni sezon

Gaskispor, 2008-2009 futbol sezonu açılışını Gaskisopr Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Açılışa; futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler katıldı. Gaskispor yeni futbolcu transferleri ve geniş kadrosu ile dikkat çekti.


Sezonun ilk antrenmanı öncesi kulüp binasında tanışma toplantısı düzenleyen Gaskispor Kulüp Başkanı Akif Bindal, futbolculara yeni sezondan beklentilerini anlattı. Bindal, ''Öncelikle yeni sezonun tüm futbol camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Benim futbolcularımdan isteğim sevgi dolu, saygılı ve başarılı olmalarıdır. Bu yıl kadromuza katılan yeni arkadaşlarımız var. Futbolcularımız arasındaki kaynaşmayı bizler görmek isteriz. Sevgi ve saygı olmazsa olmazımızdır. Herkes birbirini sevecek ve saygı duyacak. Sizler genç bir jenerasyonsunuz. Hepiniz birer yıldız adayısınız. Hatta bizim gözümüzde birer yıldızsınız. Sizler kendi yeteneklerinizi sahaya yansıtacaksınız. Bizim için hepiniz eşitsiniz. Sizlerin referansı, sahada gösterdiğiniz performansınız olacak. Sizler şu anda Büyükşehir Belediyespor'da, Gaziantepspor'da oynamaya aday futbolcularsınız. Gaskispor'un başarılı olmak gibi bir mecburiyeti var. Çok çalışalım, sevgi ve saygıyı elden bırakmayalım. Benim istediğim budur'' dedi.


Gaskispor teknik direktörü Uğur Eren de, ''Elimizdeki kumaşın kalitesini biliyoruz. O kumaşa göre çok güzel ürünler çıkaracağız. Zaman da bunun en güzel göstergesi olacak. İyi bir sezon olmasını diliyorum'' diye konuştu.


Tanışma toplantısı, teknik heyet ve futbolcuların sırayla kendilerini tanıtmaları ile sona erdi. Toplantının sahaya inildi. Yeşil çimlerin hemen yanında kurban kesildi. Futbolcular kurbanın kanından alınlarına ve ayakkabılarına sürdüler. Daha sonra sezonun ilk antrenmanı yapıldı.


Gaskispor'da 22 dış transfer ve 15 iç transfer olmak üzere, toplam 37 futbolcu transfer edilirken, toplam kadronun 44 futbolcudan oluştuğu belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 12:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vanlı kadir IP: 88.248.29.xxx Tarih : 27.07.2008 15:18:03

slm nhb sevgili gaski spor taraftarları sizlerlen iyi arkadaşlıklar kurmak isteriz tabi sizde isterseniz arkadaş kardeş olmak isterseniz www.vanspoluyuz.org den bize ulaşa bilir siniz serhadlılar grubu kadir