6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GASKİSpor'un Play Off şansı zor

TFF 2. Lig'de mücadele eden GASKİSpor'da Teknik Direktör Uğur Eren, Belediye Vanspor mağlubiyetinin ardından Play Off şanslarının zora girdiğini belirterek, kalan iki maçta iyi sonuçlar almaya çalışacaklarını söyledi.


GASKİspor, Belediye Vanspor mağlubiyetini unutmaya çalışırken Şanlıurfaspor maçına hazırlanıyor. Mavi-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Uğur Eren, çok önemli bir fırsatı kaçırdıklarını belirterek, "Belediye Vanspor maçı bizim için çok önemli bir maçtı. Kendi sahamızdaki fırsatı kaçırdık. Ancak bu maçı unutmak zorundayız. Önümüzde iki maç kaldı. Bu maçlardan mutlaka puan çıkarmamız gerekiyor. İki maçtan da galip ayrılmamız durumunda Play Off şansımızın yüksek olacağını tahmin ediyorum.

Tabi liderlik için oynayan rakiplerimizin de puan kaybetmesi gerekiyor. Onların puan kaybı bizleri Play Off'a taşıyacaktır" dedi.


Şanlıurfaspor deplasmanının zorlu geçeceğini hatırlatan Eren, "deplasman olmasına rağmen bizim şuanda Play Off için ciddi bir şekilde puana ihtiyacımız var. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bu doğrultuda futbolcularımızla da görüşüyoruz. İnşallah bu maçtan iyi bir sonuç alarak kendi evimizde konuk edeceğimiz Malatya Belediyespor maçına iyi bir moralle çıkarız" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 18:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?