6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gazi ve yakınlarına hizmet

Gaziantep'te Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi'nde, gaziler ve yakınlarına ücretsiz göz muayenesi yapıldı.


Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Mirkelam, yaptığı açıklamada. geçmişimize sahip çıkmak ve bu ülke için kanlarını vermiş insanların yakınlarını korumak zorunda olduğumuzu belirtti.

Mirkelam, "Yılın değişik dönemlerinde merkezimiz yaşlılarımıza, çocuklarımıza ve Antep savunmasında rol almış şehit ailelerine, gazilere ve bunların yakınlarına ücretsiz olarak bakmaktadır. Bu yılda Kahramanlar Derneği üyeleri ve yakınlarına merkezimizde bu hizmet ücretsiz olarak verildi. Merkezimizde görevli doktorlarımızdan Göz Cerrahisi Uzmanı Dr. Selçuk Dayı ve göz cerrahisi uzmanı Dr. İzzet Güngörmüş ile birlikte gazilerimizin ve yakınlarının gözlerini kontrol ettik. Görme sorunu tespit edilen gazilerimizin gerek tedavisi gerekse ameliyat giderleri merkezimiz tarafından karşılandı. Bu ülkenin ve milletin bu insanlara vefa borcu bulunmaktadır. Bizler merkez olarak geleneklerimize bağlı kalacak ve sayıları ne olursa olsun bu insanlarımızın gözle ilgili sorunlarını çözebilmek için gerekeni yapacağız” dedi.


Kahramanlar Derneği üyeleri ve yakınlarına kapılarını açan Özel Mirkelam Göz Lazer Göz Merkezi Baş Hekimi Dr. Hüseyin Mirkelam’a şükran borçlu olduklarını ifade eden Dernek Başkanı Sabri Şener de, “Her yıl Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi kendi alanlarındaki sorunlarımızı çözmek için merkez olarak insan üstü gayret sarf ediyor ve bizlerden beş kuruş para almadan üyelerimizin ve üye yakınlarımızın görme sorunlarını çözüyor. Bunun için Dr. Hüseyin Mirkelam ve ekibine şükran borçluyuz. Dr. Mirkelam bizleri daima hatırlıyor ve bizlere önemli oranda da manevi destek veriyor. Bu yılda yine bütün üyelerimizi, yakınlarımızı, eş ve çocuklarımızı muayene etti. Görme sorunu Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2008 Pazar 14:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?