6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantep Emniyeti tetikte

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Türk milli takımının bugün oynayacağı yarı final maçı sonrasında yaşanacak kutlamalar sırasında silah kullanılmaması uyarısında bulundu.


Gaziantep Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bugün saat 21.45'te oynanacak olan Türkiye Almanya 2008 Avrupa Şampiyonası Yarı Final karşılaşması ile ilgili olarak kentte alınacak önlemlerin alındığını belirttiler. Yetkililer, maçtan Türkiye'nin galip gelmesi durumunda tüm Türkiye'de olduğu gibi Gaziantep'te de kutlamalar yapılacağının beklendiğini kaydederek, şu görüşleri dile getirdiler:


"Kutlamalar sırasında sevinirken kesinlikle silah kullanmayalım. Kutlamalar sırasında kullanılacak silahın başka insanların hayatını tehdit edeceğini unutmayalım. Sevinç gösterilerinin acı olaylara dönüşmesine meydan vermeyelim. Hiç kimsenin bu coşkuya ve sevince gölge düşürmesine izin vermeyelim. Sporun barış ve kardeşliğin sembolü olduğunu unutmayalım ve sevincimizi silahlarla değil düğün havasında Türkiye'ye yakışır bir şekilde kutlayalım."
Yetkililer ayrıca, iş için trafiğe çıkmak zorunda olan vatandaşların da maç saatini dikkate almalarını önerdi.

..
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 14:54:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?